TimeXtender Trainingen

Datamanagement is belangrijker dan ooit. Door de enorme toename in het volume en de diversiteit van databronnen wordt het structureren van bedrijfsdata steeds lastiger. Bovendien zorgt het tijdrovende ad hoc programmeren van een datawarehouse voor ongedocumenteerde, onoverzichtelijke code. Maak kennis met TimeXtender! Met behulp van automatisering en machine learning is het bouwen van een datawarehouse niet langer een tijdrovend proces!

Wil jij leren wat TimeXtender inhoudt, hoe je TimeXtender het beste kunt gebruiken of wil je jouw TimeXtender skills uitbreiden? Bekijk hieronder dan welke trainingen jij kunt volgen.

Maak gratis kennis met TimeXtender! Waar ligt de kracht van dit krachtige warehouse management platform en welke voordelen kan het hebben voor jouw organisatie?

Duur: 1 dag

Je leert de belangrijkste vaardigheden kennen in TimeXtender en maakt kennis met de low-code interface. Tijdens de cursus bouw je jouw eerste Data Warehouse in TimeXtender!

Duur: 2 dagen

Je werkt al een tijdje met TimeXtender en wil je graag verder verdiepen om het volledige potentieel van TimeXtender te benutten. Na het volgen van de basistraining is de Expert Training erg geschikt.

Duur: 1 dag

Recente reacties
    Archieven
    Categorieën
    • Geen categorieën
    Ads