Data Science Trainingen

Data Science is de kunst en wetenschap van het verzamelen, analyseren en interpreteren van grote hoeveelheden data. Data Science richt zich met name op het ontwikkelen en toepassen van machine learning modellen en daarnaast omvat het een breed scala aan technieken, waaronder statistische analyses, datamining en datavisualisatie. Dit om ingewikkelde zakelijke uitdagingen op te lossen en zelfs te voorspellen. Data Science modellen zoeken namelijk naar patronen en correlaties in data en maken die direct zichtbaar. Ze verklaren, herkennen en berekenen deze patronen en correlaties zodat je voorbereid te werk kunt gaan.

Leer meer over de basis van Data Science door het volgen van een van de trainingen hieronder.

De wereld (van data) verandert continu. Steeds meer bedrijven stappen over naar Python als omgeving voor data preparatie, analyse en modelleren. Deze training is bedoeld voor data analisten / scientists die ook de stap willen maken naar deze tooling.

Decision Tree modellen zijn een van de meeste gebruikte technieken bij het maken van voorspelmodellen. Wil je graag een volgende stap maken en alle soorten Decision Tree modellen kunnen inzetten om datagedreven inzichten te verwerven.

Recente reacties
    Archieven
    Categorieën
    • Geen categorieën
    Ads