Data Literacy Trainingen

Data is van onschatbare waarde voor jouw organisatie. Maar dan moet je wel begrijpen hoe je data uitleest en interpreteert.

Data Literacy, of in het Nederlands datageletterdheid is het vermogen om gegevens te lezen, schrijven en hierover te communiceren. Tegenwoordig is dit een onmisbare competentie voor elke manager, teamleider en medewerker van een innovatief bedrijf. Het is een kerncompetentie geworden. Maar waarom? Veel bedrijven willen innoveren op het gebied van Data en Analytics. Zij schaffen hiervoor verschillende toolsets aan en proberen deze zelf uit te rollen. Helaas lopen zij vaak vast, doordat medewerkers niet weten hoe ze de verkregen data kunnen lezen, combineren en toepassen. Het belang van Data Literacy wordt duidelijk.

Bij de inzet van data in de bedrijfsvoering moeten allereerst keuzes gemaakt worden. Wat zijn de strategische doelstellingen? Wat is de zogenaamde data visie? Welke data gaat gebruikt worden en wat wordt ermee gedaan om de doelstellingen te behalen?

Om hier meer inzicht in te krijgen hebben wij onze Data Literacy Trainingen ontwikkeld.

Meer informatie? Klik op de trainingen.

“DATA WILL BLOW YOUR MIND…

…maar dan moet je het wel begrijpen”

We nemen je mee in de belangrijkste concepten bij het bouwen van een datamodel of datawarehouse. Wanneer maak je welke keuze en waarom maak je die?

Wat is Data Literacy en waarom is het zo belangrijk? We nemen je mee aan de hand van een groot aantal praktijkvoorbeelden.

Data Literacy, wat is dat nu precies? Hoe maak je nu daadwerkelijk die eerste of juist die volgende stap in datagedreven werken? Bekijk de on demand webinar en kom erachter hoe je met een gedegen Data Literacy-strategie aan de slag kan!

Recente reacties
  Archieven
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Ads
  Event Search

  You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

  Latest Posts