Microsoft Trainingen

De oplossingen van Microsoft helpen je om inzichten te creëren op basis van jouw bedrijfsdata. Zo maak jij snelle, datagedreven business beslissingen. Maak verbinding met honderden databronnen en voer complete visuele analyses uit.

Hoe jij Microsoft gebruikt, is mogelijk afhankelijk van jouw rol in een project of een team. Wil jij weten welke trainingen we geven op gebied van Microsoft? Bekijk de verschillende trainingen hieronder.

Visualiserenmetpowerbi

Leer van alles op het gebied van het analyseren en visualiseren van data in Power BI! We behandelen de basisvaardigheden voor het bouwen van visueel aantrekkelijke dashboards.

Duur: 2 dagen

Na het volgen van deze training haal je nóg meer uit Power BI. We behandelen een aantal gevorderde DAX methoden en technieken die je kunt gebruiken om jouw datamodel of dashboard naar een hoger level te tillen.

Duur: 1 dag

SQL vormt de basis van alle relationele databases en technieken uit SQL worden gebruikt in Qlik, Power BI en TimexTender. Het is daarmee een belangrijke vaardigheid om te leren voor iedereen die werkt met data.

Duur: 1 dag

Na deze training weet jij hoe je apps maakt die jou en je collega’s ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Met Power Apps kan je snel zelf zakelijke apps bouwen die verbinding maken met zakelijke gegevens.

Duur: 1 dag

De Power Automate training is een praktische cursus waarin je leert hoe je eigen apps kunnen creëren met Microsoft Power Apps. Ontdek Power Apps en hoe deze te integreren zijn met andere Microsoft 365 en Dynamics 365 applicaties.

Duur: 0,5 dag

Recente reacties
    Archieven
    Categorieën
    • Geen categorieën
    Ads