Qlik Trainingen

De oplossingen van Qlik helpen met het verkrijgen van inzichten en het maken van gegronde besluiten aan de hand van actuele data. Maak je klaar voor de toekomst en ontdek de waarde van data pas écht met Qlik. Wil jij weten welke trainingen we geven op het gebied van Qlik? Bekijk ze hieronder.

Leer van alles op het gebied van het analyseren en visualiseren van data in Qlik Sense! We behandelen de basisvaardigheden voor het bouwen van visueel aantrekkelijke dashboards.

Duur: 2 dagen

Tijdens deze training leer je hoe je gegevens kunt inladen en bewerken in het script binnen Qlik Sense. We behandelen meerdere technieken die je kunt gebruiken om tot een goed datamodel te komen.

Duur: 2 dagen

Na het volgen van deze training haal je nóg meer uit Qlik Sense. We behandelen een aantal gevorderde methoden en technieken die je kunt gebruiken om jouw datamodel of dashboard naar een hoger level te tillen.

Duur: 1 dag

Deze training behandelt de Qlik Management Console (QMC). De QMC wordt gebruikt om apps in streams te organiseren, geplande taken in te stellen, gebruikerstoegang te configureren en nog veel meer.

Duur: 1 dag

Tijdens de training Qlik Sense Nprinting leer je stap voor stap hoe je informatie uit Qlik Sense via gestandaardiseerde en automatische rapportages kunt delen met andere personen.

Duur: 1 dag

Recente reacties
  Archieven
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Ads
  Event Search

  You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

  Latest Posts