Create Value For Tomorrow

Ons doel is organisaties en hun medewerkers echt verder te helpen op het gebied van data & analytics. Dit doen we vanuit onze projectenorganisatie door de inzet van onze consultants.

Vanuit de 2Foqus Academy delen wij onze kennis en ervaring. Gerco Gijben en Robin Ernste, onze Academy Managers, ontwikkelen en begeleiden met hun team verschillende trainingen en workshops.

Ontdek hoe efficiënt je kunt werken met data & analytics en geef dit door binnen jouw organisatie.

Met onze visie en manier van werken proberen we een frisse wind te zijn in de IT-wereld. Onze kracht is een heldere focus en onze nuchtere kijk op data & analytics.

Deze focus helpt ons keer op keer om onze kennis op een goede manier over te brengen. En het stapje extra wat we hiervoor soms moeten zetten, zetten we met veel plezier. Betrokkenheid, transparantie en kwaliteit zijn belangrijke kenmerken van onze werkwijze.

Onze trainingslocaties zijn in Apeldoorn en Breda maar veel van onze trainingen kunnen ook plaatsvinden op locatie bij de klant!

Gerco Gijben
Gerco Gijben; Manager Academy
Robin Ernste; Manager Academy
SCHRIJF NU IN VOOR ONZE TRAININGEN EN WORKSHOPS
Recente reacties
  Archieven
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Ads
  Event Search

  You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

  Latest Posts