Power BI Trainingen

Power BI is een van de meest veelzijdige data visualisatie tools op de markt. Deze oplossing van Microsoft helpt om inzichten te creëren op basis van jouw bedrijfsdata. Zo maak jij snelle, datagedreven business beslissingen. Maak verbinding met honderden databronnen en voer complete visuele analyses uit.

Hoe jij Power BI gebruikt, is mogelijk afhankelijk van jouw rol in een project of een team. Het is heel goed mogelijk dat andere personen, met andere rollen, Power BI op een andere manier gebruiken. Wil jij weten welke trainingen we geven op gebied van Power BI en wil jij graag leren hoe jij Power BI het beste zelf kunt gebruiken? Bekijk de verschillende trainingen hieronder.

Leer van alles op het gebied van het analyseren en visualiseren van data in Power BI! We behandelen de basisvaardigheden voor het bouwen van visueel aantrekkelijke dashboards.

Duur: 2 dagen

Na het volgen van deze training haal je nóg meer uit Power BI. We behandelen een aantal gevorderde DAX methoden en technieken die je kunt gebruiken om jouw datamodel of dashboard naar een hoger level te tillen.

Duur: 1 dag

Recente reacties
  Archieven
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Ads
  Event Search

  You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

  Latest Posts